SDR radio přijímač komplet

SDR radio přijímač komplet


( Radioamatérský provoz ,Radiopřijímače )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázek


MOMENTÁLNĚ NENÍ SKLADEM


Cena :
(v EUR : 51.4 €)
1249


Kompletní sestavený a oživený SDR tuner s chipsetem REALTEK R820T2+8232, malou externí anténou a USB připojením k počítači. Tento chipset podporuje většina alternativního software, které se dá stáhnout zdarma na internetu (není součástí dodávky).

Prakticky hned po instalaci tak s touto jedinou malou kouzelnou krabičkou můžete začít lovit radiové signály v dříve nemyslitelném rozsahu 100kHz až 1,7 GHz - prakticky se všemi druhy modulace (dekódování signálu probíhá softwarově a stará se o něj počítač).

Samozřejmě ovládání přes počítač není až tak komfortní jako u specializovaného komunikačního přijímače, ale zase umožňuje nastavení prakticky jakýchkoliv parametrů, můžete si vybrat software, který vám bude uživatelsky a třeba i esteticky nejlépe vyhovovat a hlavně - hlavně vás to bude stát zlomek ceny zmíněného přijímače.

Více informací o SDR přijímačích, o tom jak fungují a o ovládacích programech (které jsou vesměs freeware - například známý HDSDR) se nejlépe dozvíte na některém ze specializovaných českých serverů - třeba sdr.ipip.cz/

Jedná se pouze o holý přijímač s anténou a propojovacím USB kabelem - bez sw a dokumentace (vše lze snadno stáhnout z internetu).



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Sinusový generátor 1kHz stavebnice


LED žárovka Ba15s 12V PLUSOVÁ


A4 Reinhard Heydrich


FM anténa 300 ohm IEC konektor








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty