Brzdové světlo - laser

Brzdové světlo - laser


( Doplňky vozidel ,Dobový tuning , LED žárovky )




Ukázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázekUkázat větší obrázek

Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 12.3 €)
299 ksKoupit


Tato jediná věc v této rubrice není dobová, ale supermoderní - nicméně si nemůžeme pomoci. Pro zaryté tuningáře je tu totiž bombastická vychytávka, nad kterou soused sedne na zadek - projekční laserová brzdovka.

Tento malinkatý laser (průměr ani ne dva centimetry) připevníte někam na zadní nárazník, páté dveře nebo třeba kufr skůtru a paralelně propojíte s brzdovým světlem. Při každém zabrždění se pak na silnici za vámi objeví červené pole hvězdiček, což je nejen megaefektní krutost, ale také to značně přispívá k bezpečnosti silničního provozu (nicméně vysvětlujte to policajtům).

Ve výsledku to na silnici opravdu vypadá tak jako na obrázku, světlo je nebývale silné - akorát ten "červený výtrysk" nahoře z laseru samozřejmě žádný není, vidět jsou jenom ty hvědičky na asfaltu a to tak, že jakože dost. Poslední obrázek je reálné foto z mobilu...

Pozor ! Laser namontujte vždy skloněný pod ostrým úhlem dolů - zajedno by se jinak na silnici nic nepromítalo, ale hlavně by v krajním případě někomu mohl i poškodit zrak, kdyby se díval přímo do něj. Má to být opravdu pouze upozornění pro řidiče jedoucího za vámi, že brzdíte a že by měl totéž udělat taky - a ne zbraň pro vyřizování šoférsko-závodnických účtů.

Ptáte se na homologaci ? Hm...



Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Anténa Speed 600


LED dioda červená 5mm


Reproduktory RT-3000


IO MA7812








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty