Utěsňovač chladiče

Utěsňovač chladiče


( Doplňky pro motocykly ,Doplňky vozidel , Oleje, maziva, chemie )





Skladem 2 ks

Cena :
(v EUR : 4.1 €)
99 ksKoupit


Oproti jiným skutečně fungující přípravek na utěsnění chladícího systému - netěsných chladičů, čerpadel a spojů.

Samozřejmě to nevyrábí MacGyver a proto vám tento přípravek zázračně neopraví prostřelený chladič s dírou o průměru 1cm, ani nezahojí "fouklé" těsnění pod hlavou, ale na průsaky a malé netěsnosti je opravdu velmi dobrý a spolehlivý. Obsahuje hliníkový prášek a antikorozní přísady.

Přípravek je v práškové formě, nasype se do zahřáté chladicí soustavy a nechá cirkulovat. Nevylévá se, zůstává trvalou součástí chladicí kapaliny.

Pokud se vám postupně ztrácí voda (a není to způsobeno třeba špatným víčkem chladiče), tak je zjevně někde chladicí okruh poškozený, běžně nějakou mikroskopickou trhlinou. Aplikace tohoto přípravku ve většině případů snadno a rychle zjedná nápravu.

Jedno balení vystačí až na 20 litrů chladicí kapaliny !

Nechceme být jen běžnými obchodníky, kteří bez rozmyslu prodávají vše, co jim přijde pod ruku a na čem si myslí, že vydělají. My jsme 'v civilu' také kutilové, veteránisti, řidiči - a zakládáme si na tom, že všechno co prodáváme, jsme osobně vyzkoušeli. Přímo tento konkrétní výrobek se nám - i našim známým - osvědčil natolik, že ho sami dlouhodobě používáme. S radostí ho tedy můžeme doporučit i vám a zaručit, že s ním určitě budete spokojeni a že bude fungovat tak, jak od něho očekáváte !




Zkuste popřemýšlet také o následujícím :




Čistič chladiče


Baterka tříbuřtovka niklovaná


Přepínač světel JAWA ČZ


Zapalovač Scorpio








RetroRáj.cz
E-Shop s nostalgií
je tu s Vámi už 10 let...

shop@radiotechna.cz
Obch.podmínky

Doprava

Kontakty